dimecres, 28 d’octubre del 2015

RODAMUNT  a Collserola. De Sant Medir al Turó de la Magarola.


Aquest dissabte 24 d’octubre hem gaudit d’un agradable passeig per Collserola amb els amics Albert i Marc i els seus pares, de l’escola d'educació especial Nadís, representada per la seva directora Merçe.

Acompanyats pels nostres voluntaris hem pujat al turó de la Magarola des de l`’ermita de Sant Medir. Ha estat un bonic passeig pels magnífics boscos ocults, plens de bolets i cireretes del bosc.

Volem destacar la amabilitat i sensibilitat de TOTS els ciclistes que ens hem trobat al llarg de la ruta. No han dubtat en cedir-nos el pas als llocs més estrets, acompanyat de missatges d’ànim. Gracies companys de dues rodes...

 

Us fem arribar els missatges que ens envien els pares de l’Albert i el Marc...

 

“Mil gracias, nos lo hemos pasado súper bien, una experiencia inolvidable, y hemos descubierto un trozo de Collserola que sin vosotros no habria sido posible, felicidades por el trabajo que haceis , es impagable la barbacoa queda pendiente....



Como?? Mil gracias a vosotros !! Ha sido genial poder compartir una excursión con nuestro hijo Marc !! Gracias a todos de verdad !!

Vídeo:  https://youtu.be/zBrfSAu9xJA








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada